Transport valori - Romguard Sibiu

Du-te la conținut

Meniul principal :

Transport valori

Servicii
    Transportul de bunuri şi valori se face cu masini speciale insotite de escorta disimulată si beneficiază de sprijinul echipajelor de intervenţie rapidă, cu misiunea de a intervenii în cazul unor situaţii de încercare a deturnării bunurilor şi valorilor transportate.

    Echipa de transport valori este excelent pregătită, dispune de asistență din partea celei mai ample rețele de echipaje de intervenție rapidă, de suportul unui dispecerat de ultimă generație. Există un management al securității informațiilor, procedurile sunt revizuite permanent și îmbunătățite.

    Expertiza noastră în asistarea logistică a acestor clienți importanți asigură servicii de cea mai înaltă calitate, viteză de reacție și eficiență a costurilor.

    Echipa de transport valori este supervizată de o echipă de management experimentată și care administrează managementul riscului pentru a oferi clienților cele mai bune servicii de pe piață.

    Personalul care deserveşte asemenea activităţi este pregătit şi antrenat specific pentru situaţii limită fiind avizat în prealabil de serviciul de pază şi ordine al Politiei.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal