Sistem antiefractie si supraveghere - Romguard Sibiu

Du-te la conținut

Meniul principal :

Sistem antiefractie si supraveghere

Servicii
     Asigurarea de echipamente electronice compuse din centrala de comandă şi semnalizare optică şi acustică, detectoare de prezenţă, antişoc şi acustice, butoane si pedale de panică, control acces şi televiziune cu circuit închis, cu posibilităţi de înregistrare şi stocare a imaginilor şi datelor, de natură să asigure o protecţie corespunzătoare obiectivelor şi valorilor.

    Unele sisteme de alarmă servesc unui scop unic de protecție antiefracție; sistemele de combinaţie oferă protecţie atât de incendiu cât şi de intruziune.

    Sistemele de alarmă contra efracției pot fi combinate cu sisteme de supraveghere de televiziune cu circuit inchis pentru a înregistra în mod automat activităţile intruşilor, şi pentru a avea acces la sistemele de control pentru uşile încheiate electronic.

    Toate sistemele de supraveghere şi alarmare contra efracţiei instalate în societate vor fi utilizate numai echipamente certificate şi avizate de instituţile abilitate, iar lucrările vor fi predate cu asigurarea garanţiei şi service-ului, în funcţie de echipamentele utilizate şi garanţiile producătorilor.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal