Monitorizare si interventie rapida - Romguard Sibiu

Du-te la conținut

Meniul principal :

Monitorizare si interventie rapida

Servicii
    Monitorizarea este o actvitate de supraveghere permenentă a stării unui sistem de securitate gestionata printrun dispecerate 24/24 ore,  dotate cu sisteme de monitorizare performante care permit menținerea permanentă a legaturii cu obiectivele monitorizate.

    Orice alarmă este gestionată în regim de urgență în funcție de situația pe care o semnalează. Alarmele recepționate de dispeceratul nostru sunt alarme de efracție, panică, sabotaj, incendiu, inundație, scurgere de monoxid de carbon, cădere de rețea, descărcare acumulator, probleme circuit sirena.

    Compartimentul de intervenţie rapidă este asigurat 24/24 h de personal  pregătit în funcţie de situaţiile la care suntem solicitaţi, sau  prin natura servicilor pe care le prestăm suntem supusi să intervenim în timpul cel mai scurt şi cât mai eficient.

    In caz de necesitate, dispeceratele noastre alertează și organele abilitate ale statului. Echipajele Ro,guard fiind sprijinite de Poliție, Jandarmerie, Salvare și Pompieri, în baza protocoalelor de colaborare încheiate cu instituțiile statului.
S.C. ROMGUARD S.R.L. pune la dispoziția clienților  echipaje de intervenție auto și moto cu rol operativ foarte bine definit. Fiecare echipaj de intervenție este dotat cu GPS. Echipamentul permite primirea automată a alarmei și configurează automat cel mai scurt traseu pâna la obiectiv. Timpul de intervenție este diminuat considerabil.

    Agenți de intervenție  au experiență în domeniul pază și protecție și sunt selectati rigu-ros, pregătiți și antrenați permanent pentru executarea operatiunilor complexe. Echipamentul este adaptat condițiilor de intervenție: spray cu gaz lacrimogen, vestă antiglonț, bocanci, uniformă inscripționată cu însemnele societății, tomfă și cască antivandal. Agenții sunt dotați cu mijloace de comunicații (stații PTT/telefon mobil), mijloace de iluminat, de supraveghere și alarmare.

    În scopul prevenirii unor evenimente deosebite la obiectivele aflate în sectorul de activitate, punem la dispoziţia clienţilor patrule mobile dotate cu staţii de emisie recepţie care funcţionează pe frecvenţă proprie PRIN DISPECERATUL DE MONITORIZARE

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal